Projecten

Een website aangepast aan het nieuwe DNA van Burovorm+

Lincelot-projecten-Burovorm+

Lincelot meets Burovorm+:
shaping happiness, maar dan online

Na een make-over van het kantoor, het atelier en de showrooms, was het voor Burovorm+ tijd voor een professionele website. De oude website paste niet meer bij hun stijl. Daarom ging Burovorm+ op zoek naar de geschikte partner die van hun nieuwe interieur website een kunstwerk kon maken, net zoals zij dat doen voor hun klanten. Want onder het motto ‘shaping hapiness’ creëert Burovorm+ totaalconcepten voor kantoorinrichting en kantoormeubelen op maat.

De vraag van Burovorm+

Een lichte en professionele website

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek hadden we samen al een duidelijk idee waar we met de nieuwe website van Burovorm+ website naartoe moesten.

Burovorm+ DNA
Na het kantoor, het atelier en de showrooms moest ook de website bij de nieuwe look van Burovorm+ passen. Zowel inhoudelijk als visueel.
Licht ontwerp
Als lichtexperts wilde Burovorm+ graag een licht ontwerp voor de nieuwe website.
Professionele uitstraling
De uitstraling van 100 jaar expertise, maar dan in een modern jasje.

De website past perfect bij Burovorm+

“Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe website. Hij past perfect bij onze stijl en identiteit. Bovendien is hij ook makkelijk in gebruik voor algemene aanpassingen of om onze website up-to-date te houden.”

Burovorm+

Het Lincelot recept

Een website die bij Burovorm+ past

Voor het ontwerp van de nieuwe website werkten onze ervaren webdesigners samen met de interieurexperten van Burovorm+.

Wireframes & moodboard

Met wireframes bepaalden we de indeling van de nieuwe website. Voor de ‘inrichting’ leverde Burovorm+ een moodboard aan met een visuele voorstelling van hun nieuwe identiteit. Dat gaf ons een houvast tijdens het vormgeven van de website. 

Kleuren en huisstijl

De kleuren en de huisstijl van Burovorm+ komen op een smaakvolle manier naar voren in het nieuwe design.

Typografie

We kozen voor een modern, strak lettertype dat paste bij de beelden en het ontwerp van de interieur website.  

Resultaat

Het eindresultaat? Een interieur website die mensen aanspreekt en hen uitnodigt om de wereld van interieur verder te ontdekken.

Like what you see?

Heb jij het gevoel dat jouw website niet helemaal weerspiegelt wat je precies doet? Wil je graag een nieuwe website op maat van je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Ontdek ook

Andere projecten