Een website aangepast aan het nieuwe DNA van Burovorm+

Lincelot meets Burovorm+:
shaping happiness, maar dan online

Na een make-over van het kantoor, het atelier en de showrooms, was het voor Burovorm+ tijd voor een professionele website. De oude website paste niet meer bij hun stijl. Daarom gingBurovorm+ op zoek naar de geschikte partner dievan hun nieuwe interieur website een kunstwerk kon maken, net zoals zij dat doen voor hun klanten. Want onder het motto ‘shaping hapiness’ creëert Burovorm+ totaalconcepten voor kantoorinrichting en kantoormeubelen op maat.
Lincelot-projecten-Burovorm+

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek hadden we samen al een duidelijk idee waar we met deze website naartoe moesten. Burovorm+ droomde van een interieur website die het DNA van het bedrijf uitstraalt. Zowel op inhoudelijk als visueel vlak. Het moest bovendien een lichte website worden, met een professionele uitstraling. De uitstraling van 100 jaar expertise, maar dan in een modern jasje.  

De website past perfect bij Burovorm+ 

“Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe website. Hij past perfect bij onze stijl en identiteit. Bovendien is hij ook makkelijk in gebruik voor algemene aanpassingen of om onze website up-to-date te houden.”

Burovorm+

Voor het ontwerp van de nieuwe website werkten onze ervaren webdesigners samen met de interieurexperten van Burovorm+. We gingen aan de slag met een de wireframes om de indeling van de nieuwe website te bepalen. Voor de ‘inrichting’ van de nieuwe interieur website leverde Burovorm+ een moodboard aan met een visuele voorstelling van hun nieuwe identiteit. Dat gaf ons een houvast tijdens het vormgeven van de website.  

Het eindresultaat? Een interieur website die mensen aanspreekt en hen uitnodigt om de wereld van interieur verder te ontdekken. De kleuren en de huisstijl van Burovorm+ komen op een smaakvolle manier naar voren in het nieuwe design. We kozen voor een modern, strak lettertype dat paste bij de beelden en het ontwerp van de interieur website.  

Lincelot_projecten_burovorm_mockup_mobiel

Like what you see?

Heb jij het gevoel dat jouw website niet helemaal weerspiegelt wat je precies doet? Wil je graag een nieuwe website op maat van je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.