Projecten

Kom tot rust op de nieuwe website van Seeds of Silence

Seeds of Silence, een heerlijke plek om tot rust te komen

Enkele jaren geleden ontdekte Cindy van Seeds of Silence de voordelen van rust, stilte en een prachtige omgeving op haar gezondheid. Dat inspireerde haar om een eigen Yoga en Retreat Center te openen. Met Seeds of Silence creëerde ze de ideale plek in de Portugese Algarve om te landen bij jezelf. Maar hoe geef je zo’n prachtig levenswerk een eigen plekje op het internet? Met een sfeervolle website natuurlijk. Een mooie uitdaging voor Lincelot!

De vraag van Seeds of Silence

Een klassevolle en rustgevende website

Of je nu kiest voor een verblijf in de B&B, een behandeling of een luxueuze yoga retreat… Seeds of Silence wijst je de weg in de zoektocht naar jezelf. En die zoektocht… die begint vaak online. Daarom klopte Cindy bij Lincelot aan voor een nieuwe, klassevolle website.

Meer inzetten op content marketing

Cindy wilde meer inzetten op het delen van tips en inzichten om mensen te helpen, en hen uit te nodigen bij Seeds of Silence.

Uitbreiden van het aanbod

Nog voor de lancering van de nieuwe website was Cindy volop bezig met haar aanbod uit te breiden en het plannen van verschillen yoga retreats. Daarmee wou ze bezoekers vanuit de hele wereld aantrekken.

Klasse, rust en bezinning

De oude website van Seeds of Silence was nogal druk, terwijl Cindy net klasse, rust en bezinning wou uitstralen met haar website.

Fun fact: hard werken loont

Cindy kwam niet ‘out of the blue’ bij Lincelot terecht. Bieke, de gastvrouw van Huize De Meersen, heeft Cindy de juiste kant uitgeduwd. Vorig jaar mochten we voor Bieke de nieuwe website van Huize De Meersen, een prachtig viersterren vakantiehuis in het Brugse Ommeland ontwikkelen. Dat project is zo goed verlopen, dat Bieke ons nu ook aanbeveelt bij haar relaties. Hartelijk dank Bieke voor jouw enthousiasme. We komen met veel plezier nog eens jullie kant uit voor een teambuilding in jullie stijlvolle vakantiewoning!

Het Lincelot recept

Een website die rust uitstraalt

Onze webdesigners dompelden zich helemaal onder in de wereld van yoga, meditatie en zelfzorg om het gevoel van de nieuwe website van Seeds of Silence zo goed mogelijk te benaderen.

Input workshop

We organiseerden een workshop zodat Cindy input kon geven voor de webteksten. Zo kon ze aangeven waar voor haar de focus lag.

Rust als rode draad

Om meer rust te creëren werd er veel ruimte gelaten tussen de verschillende elementen, met een goede balans tussen foto’s en tekst.

Kleuren uit de Algarve

Geen felle tinten, maar eerder zachte varianten van groen, blauw en oranje. Kleuren die de Portugese Algarve mooi weerspiegelen.

De balans tussen klasse en rust

We combineerden een sierlijk lettertype voor een klassevolle touch met een ronder font om -opnieuw- rust uit te stralen. In het design verwerkten we elementen zoals one line icons (iconen die uit 1 lijn bestaan), gradients in de achtergrond, combinaties van scherpe en afgeronde hoeken en een video in de header op de homepage die het geheel afmaken.

Like what you see?

Wil jij graag een klassevolle nieuwe website die bij je bedrijf past?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee. 

Ontdek ook

Andere projecten