Driedaagse fotoshoot voor Solid Talent in Antwerpen en Gent

Solid Talent bestaat 15 jaar en dat moest gevierd worden

Solid Talent, het consultingbureau uit Antwerpen, bestaat inmiddels 15 jaar. De komende 5 jaar willen oprichter en bestuurder Stijn Caels en zijn team 5 keer zo groot worden. Hoe? Door een uitbreiding van de dienstverlening, een verbreding van het klantenbestand, verdere internationalisering én de uitbouw van een sterke regionale werking ondersteund door een shared service center in Antwerpen.

Om deze ambitieuze groeistrategie kracht bij te zetten, hebben we de afgelopen maanden samen met Solid Talent

  • de huisstijl opgefrist;
  • nieuwe websites ontwikkeld;
  • vacaturevideo’s gemaakt voor de rekrutering van nieuwe collega’s;
  • én een fotoshoot ingepland.

Toen de bouwtekeningen van de nieuwe website klaar waren, wisten we perfect welke foto’s we nodig hadden om de verschillende diensten, sectoren en projecten op de website te illustreren. Dit hebben we met Solid Talent besproken. Samen planden we fotosessies in op verschillende locaties in Antwerpen én op kantoor in Gent.

Op basis van ons gesprek met Solid Talent stelden we een draaiboek op waar voor elke foto de locatie, de modellen (lees: collega’s), de opstelling en de attributen vermeld werden. Na een tweede reviewronde planden we 3 dagen in om de foto’s te maken:

  • 1 dag op verschillende locaties en werven in Antwerpen;
  • 1 dag op het kantoor van Solid Talent in Antwerpen;
  • en 1 dag op kantoor in de Ghelamco Arena in Gent.

Na de fotoshoots hebben we de foto’s bewerkt en van een unieke color grading voorzien. Deze nabewerking geeft iedere foto een unieke uitstraling die voor een mooi en herkenbaar geheel zorgt op de website en de sociale mediakanalen van Solid Talent.

De fotoshoot was spannend,
maar leuk om te doen

“We wilden graag unieke foto’s waarmee we ons kunnen onderscheiden in een sterk concurrentiële markt. Daarom hebben we zelf geposeerd voor de foto’s op onze website en sociale media. Spannend, maar leuk om te doen!” 

Stijn Caels – Oprichter en Bestuurder Solid Talent 

“Omdat we al langer samenwerken en zowel de website als de huisstijl van Solid Talent mochten opfrissen, konden we de fotoshoot perfect afstemmen op het resultaat dat we voor ogen hadden. Dat werkte bijzonder prettig”, aldus Simon Vercammen, Creative Manager bij Lincelot.  

“De nauwe samenwerking met de klant maakte het project een stuk makkelijker”, vertelt Margo Bruyndonckx, Content Marketeer bij Lincelot. “We hebben vaak en goed overlegd en Ellen van Solid Talent wist perfect welke mensen op welke locaties tot hun recht zouden komen. Zij heeft ook alle attributen geregeld.” 

“De fotoshoot was spannend, maar vooral ook leuk om te doen”, aldus Ellen Alcalde Ordoñez, Marketing Lead bij Solid Talent. “Door zelf te figureren hebben we er ons hart en ziel in kunnen leggen. De foto’s zijn nu écht van ons en we zijn tevreden met het resultaat.”

Like what you see?

Heb jij ook groeiplannen met je bedrijf? Heb hulp nodig met je huisstijl, website of andere marketingtools?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen j
e graag verder!
 

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!

Meer mooie projecten: