Een nieuwe restaurant website die je doet watertanden

Resto Nuance: een feest voor alle zintuigen!

Thierry en Sophie van tweesterrenrestaurant Nuance in Duffel houden van schoonheid en details. Dat zie je in alles wat ze doen. Hun restaurant is een plaatje, de bediening is ‘impecable’ en de gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Een feest voor alle zintuigen!

Lincelot-Projecten-Webdesign-Nuance-Header

Toen we in 2015 een eerste website voor Nuance mochten ontwikkelen, wilden Thierry en Sophie een minimalistische, stijlvolle website die de prachtige foto’s van Marc Lagrange optimaal lieten spreken. Toen het restaurant in 2020 werd uitgebreid kreeg de website ook een makeover. De nieuwe website moest de creativiteit en kwaliteit van Nuance optimaal benadrukken.

Eerst kregen we van Thierry en Sophie een update over de nieuwe huisstijl, de uitbreiding en de herinrichting van het restaurant en de sfeer die Thierry en Sophie met de nieuwe website wilden uitstralen. Dit hebben we vertaald in wireframes en een moodboard. Vervolgens hebben we de nieuwe website ontwikkeld en de prachtige foto’s van Thierry en Sophie erin verwerkt.

Dit is een van de meest tijdloze websites die we al ontwikkeld hebben. De schoonheid ligt hier niet in overdaad, maar net in de subtiele draagkracht van de website. Net als een mooi bord onder een heerlijk gerecht geeft de website alle ruimte aan de foto’s om te ademen, om de bezoeker te doen watertanden.

Like what you see?

Wil jij ook een nieuwe, stijlvolle website met oog voor schoonheid en detail?
Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij gaan graag voor jou aan de slag.

Meer mooie projecten:

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!