Projecten

Een klantvriendelijke webshop voor Koif

Koif, webshop voor kwalitatieve huishoudproducten aan een scherpe prijs

In grote webshops vind je (bijna) alles. Handig, maar begin maar eens te zoeken in dat overaanbod naar afwastabletten als je eigenlijk weinig tijd hebt. Koif wilde dat graag anders doen. Ze bouwden daarom met de hulp van Lincelot hun eigen, klantvriendelijke webshop met gevarieerd aanbod aan verzorgings- en huishoudproducten.

De vraag van Koif

Een webshop met aandacht voor de klant

Koppeling met Productflow
Een webshop bouw je niet in 1,2,3. Daar zit vaak een ingenieus systeem achter om nieuwe producten toe te voegen en aan te passen. Koif werkt daarvoor met Productflow, een centraal systeem om een overzicht te behouden op hun stock en van waaruit ze met 1 klik makkelijk updates kunnen doorsturen naar de verschillende verkooppunten. In de nieuwe webshop moest dus ook een koppeling zitten met Productflow.
Klantenservice
In tegenstelling tot de grote, onoverzichtelijke webshops wou Koif dat de producten makkelijk vindbaar waren in hun webshop. Bovendien moesten klanten met een probleem snel geholpen kunnen worden door de klantendienst.

Het Lincelot recept

Makkelijk online shoppen dankzij de nieuwe webshop

Webshoptechnologie

Wat aan de voorkant een doodgewone webshop lijkt, steekt aan de achterkant ineen met ingenieuze filtersystemen, productcategorieën én een koppeling met Productflow. We deelden de producten in in hoofdcategorieën zoals ‘Huishouden’. Elke pagina kreeg vervolgens subcategorieën zoals ‘Schoonmaken’, ‘Vaatwas’ of ‘Wassen’. Daar kan je dan weer selecteren op jouw favoriete merk. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat klanten de producten snel en eenvoudig vinden.

Klantvriendelijk

Om klanten nog beter te helpen in hun zoektocht naar de juiste producten, hebben we prominent bovenaan in beeld een zoekbalk toegevoegd. Klanten die extra hulp nodig hebben om een product te vinden (of een ander probleem hebben) kunnen via de chat makkelijk contact opnemen met de klantendienst.

Like what you see?

Wil jij ook een webshop waar klanten makkelijk hun weg vinden in je aanbod? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze Webdesigners helpen je graag.

Ontdek ook

Andere projecten