Een viersterren website voor vakantiehuis Huize De Meersen ****

Huize De Meersen: een plek waar je je meteen thuis voelt

Bieke en Pieter van Huize De Meersen hebben hun hart verloren aan het Brugse Ommeland. En als je hun vakantiewoning bezoekt, begrijp je ook meteen waarom: de rust, de omgeving… dit is een plek waar je je meteen thuis voelt. Huize De Meersen heeft zijn strepen -of beter: sterren- dan ook helemaal verdiend. En bij een viersterrenwoning hoort ook een viersterren website!

Bieke en Pieter wilden graag een website met alles erop en eraan. Dat wil zeggen: eentje waar ze zelf mee aan de slag konden gaan, waar bezoekers makkelijk hun verblijf konden boeken en die het unieke karakter van Huize De Meersen perfect weerspiegelde.

De focus van Huize De Meersen lag in de eerste plaats vooral op particulieren. Maar omdat de locatie zich ook perfect leent voor teambuildings en andere bedrijfsevents, hebben we een extra pagina toegevoegd om teambuildings voor bedrijven te boeken.

Pieter en Bieke waren meteen enthousiast over het idee en nodigden team Lincelot uit voor een teambuilding met overnachting in het Brugse Ommeland. Meteen de ideale gelegenheid voor onze huisfotograaf Raf om enkele foto’s te nemen.

De nieuwe website is veel beter
en mooier dan de vorige

“We hebben al veel positieve commentaren gekregen over onze nieuwe website. Dat hij veel beter en mooier is dan de vorige bijvoorbeeld. De boekingsaanvragen komen ook vlot binnen en we hebben intussen ook al 2 teambuildings ontvangen.”

Huize De Meersen

De foto’s van Raf vormen de rode draad doorheen de nieuwe website van Huize De Meersen. We hebben de beelden laten spreken, en ze aangevuld met zachte, bewegende effecten en semi-vaste elementen zoals de logo’s op de achtergrond. Het resultaat is een mooie, warme en dynamische website geworden die de gastvrijheid van Pieter en Bieke perfect uitstraalt.

Like what you see?

Heb jij het gevoel dat jouw website niet helemaal weerspiegelt wat je precies doet? Wil je graag een nieuwe website op maat van je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!