Projecten

Een website én nieuwe branding guidelines voor Q1.6

een gsm waarop de applicatie van Q1.6 te zien is

Q1.6, dé app om patiënten op te volgen
en het zorgsysteem te ontlasten

Met je dokter communiceren via een app? Geen toekomstmuziek, maar realiteit dankzij Q1.6. Via hun app kunnen patiënten na een ingreep, operatie, ongeval of aandoening feedback geven aan hun arts. Aan de hand van slimme vraag- en antwoord technologie kan de patiënt laten weten hoe het met hem gesteld is. Op basis van de antwoorden kan de arts bijkomende adviezen geven, medicatie voorschrijven of een afspraak inplannen. Zo worden patiënten nóg beter opgevolgd en het zorgsysteem ontlast. Win-Win!

De vraag van Q1.6

Een website die even innovatief is als de app zelf

Innovatieve app, minder innovatieve website
De app van Q1.6 is heel innovatief. De uitstraling van de vorige website sloot daar niet bij aan. De website was niet geavanceerd genoeg en was niet representatief voor de toekomstvisie van het bedrijf.
Geen branding en visuele samenhang
Het ontbrak bovendien aan visuele samenhang tussen de app en de website. Q1.6 had geen uitgesproken branding voor hun online aanwezigheid. Daarom kregen we voor het ontwerp van de nieuwe website carte blanche.

Het Lincelot recept

Een website en nieuwe branding

Een visuele link tussen app en website

Met onze ‘carte blanche’ op zak, creëerden we een visuele link tussen de app en de website. We integreerden afbeeldingen van de app in het ontwerp en ontwikkelden een kleurenpalet met gradients dat de farmaceutische sector weerspiegelt, terwijl het toch een moderne uitstraling heeft.

Overzichtelijk, Informatief en Visueel Aantrekkelijk

Het resultaat is een strakke en overzichtelijke website waarop verschillende doelgroepen makkelijk hun weg vinden, waar ruimte is om cijfers en resultaten te delen en die de werking van de app in detail laat zien met behulp van afbeeldingen uit de app zelf.

Wederzijds vertrouwen = gegarandeerd succes

De samenwerking met Q1.6 was gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij kregen carte blanche en zij kregen in de plaats een gloednieuwe website én branding die als leidraad kan dienen voor hun verdere communicatie en toekomstige marketinginspanningen.

Like what you see?

Past jouw website niet bij de toekomstvisie van je bedrijf? Wil je graag een nieuwe website, afgestemd op je huidige of nieuwe branding? Contacteer ons voor meer info. Onze experts helpen je graag verder.

Ontdek ook

Andere projecten