Projecten

Een website voor en door ingenieurs voor Exion Hydrogen

Ingenieurs van Exion zijn blij met de nieuwe website door Lincelot

Exion bouwt waterstof elektrolysers die groene waterstof opwekken

Exion bouwt waterstof elektrolysers, systemen om op locatie op een milieuvriendelijke manier waterstof op te wekken. Waterstof is een belangrijke energiebron in de industriële sector.

De vraag van Exion

Een website die het aanbod van Exion duidelijk in de kijker zet

Exion voorstellen aan de (industriële) wereld
Waterstof is al jaren een alomtegenwoordig product in de industriële sector, maar de manier waarop Exion waterstof opwekt is nog niet zo gekend. Daarom wilde Exion een nieuwe website waarop duidelijk omschreven staat wie ze zijn, wat ze doen en op welke manier hun oplossingen ingezet kunnen worden.
Focus op USP
Exion ontwikkelt een nieuwe generatie waterstof elektrolysers: een installatie met slimme technieken en de beste materialen, die bedrijven eender waar kunnen neerzetten om hun eigen waterstof milieuvriendelijk op te wekken. Dit wou Exion graag duidelijk in de verf zetten op de nieuwe website.
Marketing gerichte website
Een website is niet alleen het online uithangbord van je bedrijf. Je kan hem ook inzetten voor specifieke marketingdoeleinden. Denk maar aan het verzamelen van contactgegevens van leads bijvoorbeeld. De nieuwe website van Exion moest dus niet alleen uitblinken op esthetisch vlak, maar ook functioneel zijn.

Het Lincelot recept

Een website voor en door technische profielen

Elektrolysers tot leven wekken

Om het unieke concept van de water elektrolysers van Exion concreter te maken, ontwierp ons grafisch team een interactieve afbeelding. Als je over de visual beweegt met je muis, worden de verschillende onderdelen van de elektrolyser uitgelegd.

Technische teksten voor technische profielen

De doelgroep van Exion is zeer specifiek en specialistisch: mensen met een technische achtergrond die op zoek zijn naar een geschikte oplossing voor een specifiek technisch probleem. Daarom kozen we voor vakkundige teksten die klare taal spreken én vindbaar zijn in Google.

Website in stijl van Exion

Ook het design stemden we af op deze doelgroep door te kiezen voor een industriële look met kleuren als blauw, grijs en zwart. De header op de homepage bestaat uit bewegende beelden van de elektrolyser. We combineerden elementen die op de achtergrond blijven staan (zoals de ‘X’ uit het logo) met dynamische elementen, zoals de kleine icoontjes.

Like what you see?

Heb jij net als Exion een product of dienst dat technisch van aard is? Weet je niet goed hoe je dit op een duidelijke manier moet visualiseren op je website? Neem dan zeker contact met ons op. We gaan graag voor jou aan de slag.

Ontdek ook

Andere projecten