Een website die professionalisme en joie de vivre combineert

ExSeCo, expert in witte raven voor de transport- en logistieke sector

Philippe Fierens van Executive Search Company ExSeCo heeft meer dan 30 jaar ervaring in de transport- en logistieke sector. Met zijn oog voor talenten en mensen heeft hij doorheen de jaren een neus voor witte raven ontwikkeld. 

Wie Philippe ontmoet, valt zijn ontwapenende glimlach meteen op. Zijn goedlachse en oprechte persoonlijkheid boezemt je vanaf de eerste ontmoeting vertrouwen in waardoor je het gevoel krijgt: “Dit komt goed. Philippe gaat de juiste persoon voor mij vinden!” Dat zie je ook terug in de mooie bedrijfsvideo die we een tijd geleden voor hem gemaakt hebben.

De website van ExSeCo daarentegen, die kon nog wel wat Philippe-saus gebruiken. Dus wij gingen aan de slag

ExSeCo zoekt en vindt uitdagende profielen in de transport- en logistieke sector. Daarom wilden we in de eerste plaats een snelle, duidelijke en gebruiksvriendelijke website maken die vertrouwen inboezemt. Maar dat is slechts een deel van het verhaal.

De persoonlijkheid van Philippe, de bezieler van ExSeCo, is zo professioneel en warm tegelijk. Philippe heeft veel inlevingsvermogen, en een enorme joie de vivre. Dàt wilden we ook in de nieuwe website terugzien.

 At ExSeCo we settle for
nothing less than perfect

“At ExSeCo, we settle for nothing less than a perfect fit between our candidates and clients. With our new website, our online presence now fits our company perfectly as well.”

Philippe Fierens, Bestuurder ExSeCo

Voor de vormgeving van de nieuwe website hebben we de blauwe, formele kleur van het logo gecombineerd met warme kleuren die geïnspireerd zijn op Toscane, de prachtige regio in Italië waar Philippe van houdt. Om de juiste stijl uit te stralen hebben we gekozen voor een combinatie van een sierlijk Serif lettertype voor de titels met een eenvoudiger non-serif lettertype voor de teksten.

Uiteraard hebben we doorheen de hele website foto’s, video’s en andere persoonlijke ‘touches’ van Philippe verwerkt. Ook de teksten hebben we op het lijf van Philippe geschreven. De eerste versie van de teksten vonden we zelf nog te weinig persoonlijk. Daarom hebben we een extra meeting ingepland tussen Philippe, onze Webdesigners en Content Marketeers.

Het resultaat is een mooie, warme, professionele en zeer persoonlijke website geworden die –voor zover wij kunnen oordelen – het professionalisme en de personal touch van Philippe perfect combineert.

Like what you see?

Heb jij het gevoel dat jouw website niet helemaal weerspiegelt wat je precies doet? Wil je graag een nieuwe website op maat van je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!