Projecten

Een website die professionalisme en joie de vivre combineert voor ExSeCo

ExSeCo, expert in witte raven in de transport en logistieke sector

Philippe Fierens van Executive Search Company ExSeCo heeft meer dan 30 jaar ervaring in de transport- en logistieke sector. Met zijn oog voor talenten en mensen heeft hij doorheen de jaren een neus voor witte raven ontwikkeld. 

De vraag van ExSeCo

Een website met Philippe-saus

Een website net zo warm als Philippe zelf
Wie Philippe ontmoet, valt zijn ontwapenende glimlach meteen op. Zijn goedlachse en oprechte persoonlijkheid boezemt je vanaf de eerste ontmoeting vertrouwen in. Dat zie je bijvoorbeeld ook terug in de mooie bedrijfsvideo die we een tijd geleden voor hem gemaakt hebben. De website van ExSeCo daarentegen, die kon nog wel wat Philippe-saus gebruiken. 
Snel, duidelijk en gebruiksvriendelijk
De transport- en logistieke sector, is continu op zoek naar nieuwe, interessante profielen. Daarom moest de nieuwe website niet alleen snel, maar ook duidelijk en gebruiksvriendelijk worden.
Professioneel en warm
De persoonlijkheid van Philippe is zo professioneel en warm tegelijk. Hij heeft veel inlevingsvermogen, en een enorme joie de vivre. Dàt wilden we op dezelfde manier in de nieuwe website terugzien.

At ExSeCo we settle fornothing less than perfect​

“At ExSeCo, we settle for nothing less than a perfect fit between our candidates and clients. With our new website, our online presence now fits our company perfectly as well.”

Philippe Fierens, Bestuurder ExSeCo

Het Lincelot recept

Een website die bij Philippe past

Warme kleuren uit Toscane

Voor de vormgeving van de nieuwe website hebben we de blauwe, formele kleur van het logo gecombineerd met warme kleuren die geïnspireerd zijn op Toscane, de prachtige regio in Italië waar Philippe zo van houdt. Daarnaast hebben we gekozen voor een combinatie van een sierlijk Serif lettertype voor de titels met een eenvoudiger non-serif lettertype voor de teksten.

Teksten op het lijf geschreven

Uiteraard hebben we doorheen de hele website foto’s, video’s en andere persoonlijke ‘touches’ van Philippe verwerkt. De eerste versie van de teksten vonden we zelf nog te weinig persoonlijk. Daarom hebben we een extra meeting ingepland tussen Philippe, onze Webdesigners en Content Marketeers. Op die manier konden we teksten op het lijf van Philippe schrijven. 

Professionele en persoonlijke website

Het resultaat is een mooie, warme, professionele en zeer persoonlijke website geworden die –voor zover wij kunnen oordelen – het professionalisme en de personal touch van Philippe perfect combineert.

Like what you see?

Heb jij het gevoel dat jouw website niet helemaal weerspiegelt wat je precies doet? Wil je graag een nieuwe website op maat van je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Ontdek ook

Andere projecten