Projecten

Een stralende website met focus op behandelingen voor Body Skin Clinic

Afbeelding van de homepage van de nieuwe website van Body Skin Clinic gebouwd door Lincelot Edegem

Body Skin Clinic,
centrum voor huidverzorging en -verbetering

Zeg niet zomaar schoonheidssalon tegen Body Skin Clinic. In dit paramedisch centrum kan je terecht voor alle soorten huidverzorging en -verbetering. Denk maar aan het verwijderen van acne littekens, anti-aging behandelingen, laser ontharingen, vetbevriezing, etc. Kortom, alles om jou te laten stralen. Bij zo’n brand hoort een stralende nieuwe website!

De vraag van Body Skin Clinic

Een make-over voor Body Skin Clinic

Anti-aging voor de website
De vorige website van Body Skin Clinic was heel erg verouderd. Dat kan nadelige effecten hebben voor de veiligheid (verouderde websites worden sneller gehackt), maar ook voor het imago van je bedrijf. Daarom had Body Skin Clinic nood aan een ‘anti-aging behandeling’ voor hun website.
Nieuwe branding, nieuwe website
Body Skin Clinic liet een nieuwe branding uitwerken, die beter paste bij een paramedisch instituut. Deze branding gaf een goede basis voor het ontwerp van de nieuwe website.
Behandelingen in de kijker
De focus kwam te liggen op de verschillende behandelingen, zodat het voor mensen direct duidelijk is waarvoor ze bij Body Skin Clinic terechtkunnen. Deze behandelingen moesten uitgebreid aan bod komen op de nieuwe website.

Het Lincelot recept

Nieuwe, frisse website met focus op behandelingen

Ontwerp voor paramedisch instituut

Het nieuwe logo van Body Skin Clinic kreeg een blauwgroene kleur. Hiermee maakten we een kleurenpalet met lichte en donkere tinten van de hoofdkleur. Die combineerden we met wit en warme foto’s om er een fris en uitnodigend geheel van te maken. Ook het lettertype kreeg een make-over. We kozen voor een iets opvallender lettertype in de titels en knoppen. Zo ontstond een ontwerp dat mooi past bij een paramedisch instituut als Body Skin Clinic.

Focus op de behandelingen

Op de nieuwe website ligt duidelijk de focus op de behandelingen. Elke behandeling heeft zijn eigen pagina, met in sommige gevallen zelfs enkele subpagina’s. We lieten voldoende ruimte voor tekst, foto’s en uitleg en voegden FAQ’s, voor en na foto’s en testimonials toe. Zo wordt iedere behandeling uitvoerig uitgelegd en weten klanten meteen wat ze kunnen verwachten bij Body Skin Clinic.

Like what you see?

Is jouw website verouderd? Wil je je website graag een make-over geven? Wil je graag meer focus leggen op je diensten? Laat dan zeker iets weten! Onze webdesigners maken graag een website die helemaal past bij jouw bedrijf.

Ontdek ook

Andere projecten