Een mooie, functionele website vol informatie en inspiratie

Organi, expert in bedrijfssoftware en IT-services

Als expert in bedrijfssoftware en IT-services helpt Organi ondernemingen al 45 jaar bij het verbeteren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen. De specialiteiten en het aanbod van Organi evolueren voortdurend. Daarom wilde het bedrijf een nieuwe website die ze zelf kunnen aanpassen. Een ideale uitdaging voor Lincelot!

In de eerste fase van het project gaf Lincelot advies over de structuur van de nieuwe website. De website zou veel informatie bevatten, dus deze moest goed gestructureerd worden. We kozen ervoor om cruciale informatie meteen te tonen en optionele informatie achter tabs te verbergen. Zo vonden we een gulden middenweg tussen een aantrekkelijke website die voldoende informatie geeft over het uitgebreide dienstenaanbod van Organi.

Hier komt nog een quote van Organi

Hier komt een quote

In het ontwerp van de website combineerden we witruimtes met kleurrijke, hoekige vormen. We gebruikten de kleuren van het Organi logo ook in alle navigatie-elementen van de website.

Na oplevering hebben we ook een workshop verzorgd om de medewerkers van Organi optimaal met de website te laten werken. De mensen van Organi waren bijzonder leergierig en enthousiast, waardoor ze inmiddels echte experts geworden zijn in het gebruik van de website. Een mooi resultaat en een cruciale stap voor een optimale ROI van de website in de toekomst.

Like what you see?

Wil jij graag een overzichtelijke nieuwe website? Wil je je website graag zelf kunnen aanpassen?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!