Projecten

Een website voor Organi, bedrijfssoftware- en IT-expert

Organi, expert in bedrijfssoftware en IT-services

Als expert in bedrijfssoftware en IT-services helpt Organi ondernemingen al 45 jaar bij het verbeteren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen. De specialiteiten en het aanbod van Organi evolueren voortdurend. Daarom wilde het bedrijf een nieuwe website die ze zelf kunnen aanpassen. Een ideale uitdaging voor Lincelot!

De vraag van Organi

Een informatieve en duidelijke website

De website zou veel informatie bevatten, dus deze moest goed gestructureerd worden, zonder dat het design hierop moest inboeten. 

Duidelijke structuur
We kozen ervoor om cruciale informatie meteen te tonen en optionele informatie achter tabs te verbergen. Zo vonden we een gulden middenweg tussen een aantrekkelijke website die voldoende informatie geeft over het uitgebreide dienstenaanbod van Organi.
Aantrekkelijk ontwerp
In het ontwerp van de website combineerden we witruimtes met kleurrijke, hoekige vormen. We gebruikten de kleuren van het Organi logo ook in alle navigatie-elementen van de website.
Workshop
Na de opleving leerden we de medewerkers van Organi tijdens een workshop met de website werken. Ze waren bijzonder leergierig en enthousiast, waardoor ze inmiddels echte experts geworden zijn in het gebruik van de website. Een mooi resultaat en een cruciale stap voor een optimale ROI van de website in de toekomst.

Like what you see?

Wil jij graag een overzichtelijke nieuwe website? Wil je je website graag zelf kunnen aanpassen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Ontdek ook

Andere projecten