Projecten

Een nieuwe website voor Indur met ruimte voor projecten

Indur: dakwerken, gevelbekleding en asfaltverwijdering

Indur is gespecialiseerd in dakwerken, gevelbekleding en asbestverwijdering voor bedrijven. Het bedrijf heeft een transparante, no-nonsense mentaliteit en draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Zoals Lincelot dus!

De vraag van Indur

Een website met meer mogelijkheden

Indur had een website die uit 1 enkele pagina bestond. Dat is niet verkeerd, maar ook niet ideaal als je je expertise wil illustreren en meer leads wil ontvangen. Daarom ontwikkelden we een nieuwe website waar Indur alle kanten mee uit kan:

Een duidelijke website
De doelgroep van Indur wil in 1 oogopslag zien waar Indur hen mee kan helpen. Daarom kozen we voor een minimalistisch design met een duidelijke navigatiestructuur. Het design werd geïnspireerd op het logo van Indur.
Voldoende ruimte voor realisaties
De combinatie van content marketing en SEO is handig om nieuwe websitebezoekers aan te trekken en hen te overtuigen van je expertise. Daarom voorzagen we veel ruimte voor realisaties die de expertise en kwaliteit van Indur etaleren.
Gebruiksvriendelijk
De website van Indur is gebruiksvriendelijk voor bezoekers én de medewerkers van Indur. Na een korte workshop van onze webdesigners kan Indur nu zelf extra projecten, pagina’s en informatie op de website plaatsen. Handig en snel!

Fun fact: hard werken loont

“De toegevoegde waarde van een website wordt sterk bepaald door de relevantie van de informatie en de frequentie waarmee je die informatie uitbreidt. Daarom geven we bij oplevering van onze websites een persoonlijke workshop aan onze klanten zodat ze zelf met hun website kunnen werken. Dit versterkt de ROI van onze websites.”

Simon Vercammen – Creative Manager bij Lincelot

Het Lincelot recept

Een website op maat

Een dak- of gevelrenovatie start je niet zomaar. Daar denk je eerst goed over na. Dat deden wij ook met de nieuwe website van Indur

Wireframes: bouwtekeningen voor de website

Eerst maakten we zwart-witte bouwtekeningen (wireframes) van de website om de inhoud te structureren en navigatie-elementen en calls-to-action toe te voegen. Bezoekers moesten snel en eenvoudig de juiste informatie vinden en contact kunnen opnemen.

Mockups: de vormgeving van de  website

Toen we het eens waren over de wireframes ontwikkelden we de vormen, het kleurenpallet en de animaties op de website. We kozen bewust voor een sobere stijl. Dit past bij Indur en de doelgroep die Indur wil bedienen.

Website en workshop

Na goedkeuring van de mockups ontwikkelden we de website. Na oplevering gaf Simon, de lead designer van het project, nog een workshop aan het team van Indur. Daardoor kan de klant nu zelf eenvoudig projecten, FAQ’s en nieuwsberichten toevoegen.

Like what you see?

Wil jij ook graag een uitgebreide website die meer leads aantrekt? Neem dan contact met ons op. Onze Webdesigners gaan graag voor jou aan de slag. 

Ontdek ook

Andere projecten