Projecten

Een nieuwe vastgoedwebsite voor Via Sofie

Een boutique immo website voor Via Sofie

Wie regelmatig door Boechout en omsteken rijdt, heeft vast wel eens een bord van Via Sofie aan een woning zien hangen. Deze immomakelaar is in korte tijd een begrip geworden in de regio. Sofie is dan ook niet zomaar een vastgoedexpert. Op haar eigen, unieke en persoonlijke manier helpt ze mensen die een woning willen (ver)kopen of ver(huren). Aan de hand van hun verhaal maakt ze de juiste match tussen pand en eigenaar. En om dat nóg beter te doen, had Sofie een nieuwe website nodig. Helemaal iets voor Lincelot!

De vraag van Via Sofie

Een nieuw online visitekaartje

In een sterk concurrerende markt, was het voor Sofie een absolute must om haar werkwijze te optimaliseren en efficiënter te maken. Alleen gooide haar oude website roet in het eten van haar groeiplannen. Daarom klopte ze aan bij Lincelot voor een oplossing in de vorm van een nieuwe website.

Een vaste verantwoordelijke voor de website
Voor haar eerste website schakelde Sofie de hulp van enkele studenten in. Zij leverden prima werk, maar intussen hebben ze de schoolbanken ingeruild voor het werkveld. Er was dus niemand meer écht verantwoordelijk voor de website van Via Sofie.
Snel aanpassingen maken
Doordat er geen vaste verantwoordelijke was, moest Sofie soms lang wachten op een aanpassing in de website. Niet handig als het over een nieuw pand gaat dat snel verkocht moet worden. In de vastgoedsector heb je nu eenmaal geen tijd te verliezen.
Een duidelijk en overzichtelijk programma
Bovendien was de oude website gebouwd in een programma dat Sofie zelf niet kende. Ze kon de aanpassingen of optimalisaties dus ook zelf niet doorvoeren.
Duidelijk overzicht van panden
Sofie wilde graag eenvoudig panden kunnen tonen op haar website, het liefst met een duidelijke opsplitsing tussen verkoop en verhuur. Haar website moest ook een praktische zoekfunctie krijgen, zodat mensen panden konden zoeken op gemeente, type woning en/of prijs.

Het Lincelot recept

Een website in Sofie-stijl

Sofie heeft haar eigen, unieke stijl als makelaar. We wisten dus vrij snel dat de nieuwe website van Via Sofie geen standaard website zou worden. Daarom bouwden we een immo website met heel veel persoonlijkheid erin.

Een dynamische en frisse website

Via Sofie kenmerkt zich door het roze en groen in haar huisstijl. Deze kleurencombinatie zorgt ervoor dat haar borden opvallen in het straatbeeld, dus het was een no brainer dat we deze kleuren ook op haar website zouden gebruiken. Deze kleuren in combinatie met bewegende elementen zoals de GIF in het logo, de video op de homepage en het roze logo op de achtergrond, maken er een dynamisch en fris geheel van.

Een website die Sofie zelf kan aanpassen

Dankzij handige templates, helemaal aangepast aan de huisstijl, kan Sofie makkelijk zelf nieuwe panden toevoegen en indelen in categorieën. Ook kan ze zelf aanpassingen aan andere panden of in de website uitvoeren.

Meer dan een immowebsite

Op de nieuwe website van Via Sofie kan je niet alleen je woning (ver)kopen of (ver)huren. Je vindt er ook tal van vastgoedtips en -advies. Op de referentiepagina zie je welke panden een nieuwe eigenaar gevonden hebben én welke goede doelen Via Sofie met deze overeenkomsten gesteund heeft. Want naast dat Sofie heel ambitieus is, heeft ze ook het hart op de juiste plaats.

Like what you see?

Heb jij nood aan een nieuwe website? Eentje waar je zelf mee kan werken? Neem dan zeker contact met ons op. Ons team gaat graag voor jou aan de slag.

Ontdek ook

Andere projecten