Projecten

5 websites voor netwerk, security en IoT-expert Kappa Data

Kappa Data: netwerk-, security- en IoT-specialist

Kappa Data verzorgt netwerk-, security- en IoT-oplossingen en opleidingen in verschillende Europese landen. Om de sterke ambities van het bedrijf te ondersteunen wilde Kappa Data 5 nieuwe websites (lees: digitale marketingmachines) waarmee het interne marketingteam vol kan inzetten op content marketing, automatisering, lead generation, digitale sales en meer. Een machtig project!

De vraag van Kappa Data

Internationale websites

Kappa Data goes international
Kappa Data wilde graag een Belgische, Nederlandse, Poolse, Franse én Europese website om de verschillende markten te bedienen.
Uniforme vormgeving
De websites moesten qua vormgeving perfect bij elkaar passen, met voldoende ruimte om regionale accenten te leggen.
Duidelijke navigatiestructuur
De websites moesten de verschillende oplossingen, expertises en opleidingen van Kappa Data overzichtelijk voorstellen.
Eenvoudig aanpasbaar
Het marketingteam wilde de structuur, inhoud, functionaliteiten en vormgeving van de websites eenvoudig kunnen aanpassen.

Het Lincelot recept

5 websites, 1 marketingmachine

Belgische website als blueprint

We ontwikkelden eerst wireframes en mockups voor de Belgische website om de uitgebreide inhoud goed te structureren en correct weer te geven. Het ontwerp van de Belgische website diende als blueprint voor de andere websites.

Eenvoudige navigatie

De websites van Kappa Data bevatten veel informatie. Daarom was een eenvoudige, gebruiksvriendelijke navigatie belangrijk. We hebben bovenaan, op en onderaan alle pagina’s extra navigatiepunten toegevoegd als houvast voor bezoekers.

Marketingmachines

De websites zijn erop gericht om klanten zo snel mogelijk naar de juiste informatie te leiden, en ze contact te laten opnemen. Daarom hebben we onder meer downloadsecties, een demopagina en een chatmodule voor client support toegevoegd.

Like what you see?

Heb jij ook internationale groeiplannen met je bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij gaan graag voor jou aan de slag. 

Ontdek ook

Andere projecten