Projecten

2 roll-up banners om LSF Services in de kijker te zetten op Open Bedrijvendag

LSF Services optimaliseert je bedrijfsprocessen

Hoe kan je het productieproces van je bedrijf nóg beter maken? Dat vroeg visverwerkingsbedrijf LSF zich ook af. Daarom ging intern IT-manager Jeffry aan de slag. Hij ontwikkelde een eigen unieke extensie waarmee je ERP-platform Business Central kan implementeren in je bedrijf. Op die manier analyseert, optimaliseert en automatiseert het systeem je bedrijfsprocessen, data en apparatuur. Het bleek zeer succesvol te zijn voor LSF. Zo succesvol zelfs dat ook bedrijven uit andere sectoren interesse toonden in Jeffry’s systeem. Zo ontstond LSF Services, dat inmiddels al tal van productieprocessen automatiseerde en optimaliseerde in de voedings- en farmaceutische industrie.

De vraag van LSF Services

LSF Services in de kijker zetten op Open Bedrijvendag

Open Bedrijvendag
Elk jaar in oktober zetten bedrijven over heel Vlaanderen voor 1 dag hun deuren open voor bezoekers. Het biedt je de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen en kennis te maken met de werknemers. Voor LSF Services was dit de ideale gelegenheid om hun aanbod in de kijker te zetten. Daarom wou Jeffry een roll-up banner laten maken met een foto, de slogan en het logo.

Het Lincelot recept

Een roll-up banner die het aanbod van LSF Services in de kijker zet

Roll-up banner in de huisstijl van LSF Services

Voor het ontwerp baseerden we ons op de kleuren van het logo. Ook het lettertype werd gekozen op basis van de huisstijl. We gebruikten een foto van een viskwekerij, een knipoog naar de oorsprong van LSF Services. Het resultaat is een mooie, opvallende banner, die perfect aansluit bij de huisstijl en uitstraling van LSF Services.

Niet 1, maar 2 banners

Na goedkeuring van LSF Services stuurden we het ontwerp voor de roll-up banner naar de drukker. Echter, door logistieke problemen bij de drukker kon de levertijd niet gegarandeerd worden. Omdat we geen risico’s wilden nemen, ontwierpen we daarom een tweede, extra banner. Deze tweede banner kreeg een volledig nieuw ontwerp. Mocht de eerste banner dan alsnog op tijd geleverd worden, zou LSF Services beide banners kunnen gebruiken.

Eind goed, al goed

Bij Lincelot doen we niet aan cliffhangers: beide roll-up banners zijn er tijdig geraakt. LSF Services had dus niet 1, maar wel 2 roll-up banners voor Open Bedrijvendag. 

 

Like what you see?

Ga jij met jouw bedrijf deelnemen aan een beurs? Of wil je bezoekers ontvangen in stijl? Dan helpen we je graag met grafisch ontwerp dat opvalt. Aarzel niet om ons te contacteren. Ons team gaat graag voor jou aan de slag.

Ontdek ook

Andere projecten