Projecten

Advertenties op Facebook en Instagram voor Botanic Sanctuary Antwerp

Botanic sanctuary Antwerp Spa - advertenties op sociale media door Lincelot

Botanic Sanctuary Antwerp, waar altijd wel iets te beleven valt

Wie op zoek is naar een unieke ervaring in Antwerpen moet bij het 5*-Superior hotel Botanic Sanctuary Antwerp zijn. Je kan er niet alleen terecht voor een overnachting in één van hun luxueuze kamers, er valt nog veel meer te ontdekken en te beleven. Om dat aanbod in de kijker te zetten, werkte Lincelot een advertentiestrategie op maat uit.

De vraag van Botanic Sanctuary Antwerp

Aanbod in de kijker

Doelgerichte advertentiestrategie
Uitgebreid brunchen op zondag, genieten van een dagje spa, een avondje in stijl tijdens een themadiner en een luxueus gemaskerd bal… Het is maar een kleine greep uit het uitgebreide aanbod van Botanic Sanctuary. Om dit aanbod in de kijker te zetten, schakelde het hotel de hulp in van Lincelot. De initiële vraag was om berichten te ‘boosten’ op Facebook of Instagram zelf. Deze werkwijze is niet verkeerd, maar een doordachte advertentiestrategie is wel veel interessanter.
Botanic health club spa werd geadverteerd op Facebook en Instagram door Lincelot Edegem
Botanic health club spa werd geadverteerd op sociale media door Lincelot Edegem

Het Lincelot recept

Advertentiestrategie op maat van Botanic Sanctuary Antwerp

Van visibiliteit naar conversies

Onze advertentiespecialist ontwikkelde een strategie op maat van Botanic Sanctuary. We kozen eerst voor een brede campagne om de visibiliteit van het hotel te vergroten. Zo leerde de doelgroep Botanic Sanctuary kennen. Vervolgens richtten we conversiecampagnes in. Die zorgden voor meer verkeer naar de website, waar klanten worden overtuigd om te converteren (lees: aan te kopen).

Algemene en specifieke ads

Voor Botanic Sanctuary Antwerp richtten we enkele algemene advertenties in op Facebook en Instagram om hun vaste waarden zoals kamers, gift vouchers of wekelijkse brunches te promoten. Daarnaast lopen er ook specifieke advertentiecampagnes voor events en aanbiedingen. Denk maar aan een feestelijk diner of brunch voor Kerstmis of Nieuwjaar. Er is ook een aparte remarketing campagne waarmee we websitebezoekers die interesse hebben getoond in Botanic Sanctuary terug aanspreken. Dankzij de advertentiecampagnes stijgt het verkeer naar de website en raken de laatste plekjes voor events uitverkocht.

Eigen beelden uit de bibliotheek

Naast advertenties, verzorgen we ook de sociale media van Botanic Sanctuary. Daardoor beschikken we over onze eigen bibliotheek aan beeldmateriaal van foto’s en video’s die worden geschoten tijdens de maandelijkse foto- en videoshoot. Deze databank geeft ons veel ‘bewegingsvrijheid’ om leuke visuals te maken met foto’s en video’s voor de ads. Op die manier voorzien we voldoende variatie tussen statische en dynamische beelden. Bovendien kunnen we zo ook regelmatig visuals aanpassen. Zo houden we de advertenties ‘fris’ en gaan we advertentiemoeheid tegen.

Voorbeeld van mobiele facebook advertentie van Botanic Sanctuary Antwerp door Lincelot Edegem

Like what you see?

Wil jij je aanbod ook in de kijker zetten met advertenties op sociale media? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze advertentiespecialisten gaan graag voor je aan de slag met advertenties op maat van je bedrijf.

Ontdek ook

Andere projecten