Projecten

Fotoshoot voor het magazine van Botanic Sanctuary Antwerp

Foto’s om van te dromen

Botanic Sanctuary Antwerp brengt sinds 2023 een prachtig magazine uit dat je doet wegdromen van een verblijf in het 5*Superior hotel. Exclusieve interviews met de chefs, reportages over de revolutionaire behandelingen in de spa, een blik achter de schermen van het mooiste hotel van Antwerpen… dit magazine brengt je echt in een andere wereld.

De vraag van Botanic Sanctuary Antwerp

Exclusieve foto's voor het magazine

Lincelot maakt elke maand foto’s en video’s voor de sociale media van Botanic Sanctuary Antwerp. De link naar het magazine was dus snel gelegd. Of wij ook foto’s voor het magazine konden maken? Maar natuurlijk. Met plezier!

Warmte, gezelligheid en exclusiviteit
Met de feestdagen in aantocht was het thema van de fotoshoot duidelijk: de foto’s moesten de warmte, gezelligheid en exclusiviteit van Botanic Sanctuary Antwerp uitstralen. Op en top high-end kerstsfeer in magazinevorm. Daarom werd er tijdens de shoot veel aandacht besteed aan de belichting en compositie van de foto’s.
Verschillende locaties
De fotoshoot vond plaats op verschillende locaties in het hotel. We schoten in de bar, een suite, een conferentieruimte, en in de prachtige traphallen waar de eeuwenoude geschiedenis van het hotel nog voelbaar is.
Meerdere exclusieve outfits
Het model kreeg voor deze fotoshoot meerdere exclusieve outfits. Een outfit was zelfs speciaal voor deze shoot ontworpen. Partner Delvaux zorgde voor bijpassende handtassen, terwijl Schaap & Citroen de juwelen aanleverde.

Like what you see?

Wil je ook klassevolle foto’s voor een magazine, website, sociale media of andere platformen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ontdek ook

Andere projecten