Projecten

Een plan voor de toekomst voor IT-bedrijf Consultrix​

Van gladde praatjesmaker naar
'marketingmedewerker op maat'

Jarenlang kwam het merendeel van de nieuwe klanten van Consultrix uit netwerking en mond-aan-mondreclame. De website was vooral praktisch, maar genereerde geen leads. Naast enkele probeersels op sociale media, was er geen concreet plan op het vlak van marketing. Omdat Karl, oprichter en zaakvoerder van Consultrix graag wou groeien, kwam hij in contact met Lincelot.

De vraag van Consultrix

Een plan voor de toekomst

We starten met een marketingplan. 3 volle dagen werden ingepland met Christophe om een goed beeld te krijgen van Consultrix en waar optimalisaties mogelijk zijn.

Goede oefening voor Karl
Reflecteren en terugblikken op de afgelopen jaren, nieuwe stof tot nadenken en nieuwe ideeën voor de toekomst.
Blauwdruk van Consultrix
Het resultaat was een zeer uitgebreid marketingplan met een massa ideeën, een perfect bruikbare en correcte SWOT-analyse, do’s & don’ts en een aantal vrijblijvende voorstellen.

Lincelot, de ‘marketingmedewerker op maat’

Het grootste vooroordeel dat ik had, blijkt na 6 maanden intens samenwerken compleet fout te zijn. Het zijn geen vlotbabbelende marketingboys, maar mensen die hun job zeer goed kennen en zeer correct uitvoeren. Beloftes nakomen, oplossingen bieden, meedenken, zeer goed communiceren met de klanten, openstaan voor suggesties, creatief zijn, …  Voor mij is Lincelot de ‘marketingmedewerker op maat’ en wij zijn daar bij Consultrix extreem tevreden mee!”

Karl Van der Auwera – Oprichter en Bestuurder Consultrix

Het Lincelot recept

Marketingondersteuning op maat

Met een foto van het verleden en een plan voor de toekomst onder de arm, konden we van start gaan.

Nieuwe website

We vernieuwden de website en schonken aandacht aan goede teksten en sterke beelden zodat de website leads kon genereren.

Focus op content marketing

We delen regelmatig een blog of een FAQ om meer verkeer naar de website te leiden.

Resultaat

We werken intussen al enkele jaren samen met Consultrix en passen onze marketing ondersteuning steeds aan op maat van hun behoeften: blogs, FAQ’s, sociale media posts, advertenties, e-mailmarketing, … we zorgen ervoor dat de marketinginvesteringen van Consultrix ook opbrengen!

Like what you see?

Ben jij ook op zoek naar een ‘marketingmedewerker op maat’?
Iemand die geen vlotte praatjes verkoopt maar advies geeft waar je écht iets aan hebt? 
Neem dan contact met ons op. Wij helpen j
e graag verder!
 

Ontdek ook

Andere projecten