Projecten

Technische ondersteuning voor de nieuwe website van Antilope De Bie

Technische ondersteuning voor de nieuwe website van Antilope De Bie door Lincelot webdesign Edegem

Antilope De Bie, maakt offline én online indruk

Antilope De Bie is al meer dan 100 jaar een begrip in de printwereld. Met klanten van over de hele wereld weten Bart, Johan en het team van Antilope De Bie wat kwaliteitsdrukwerk inhoudt. Hun slogan luidt dan ook niet voor niets ‘De beste indruk’. En die maken ze niet alleen offline, maar ook online.  

De vraag van Antilope De Bie

Ondersteuning voor het technische deel van webdesign

Antilope De Bie, een oog voor grafisch design
Antilope De Bie wilde graag een nieuwe, modernere website. Met hun uitstekend oog voor grafisch design maakten ze zelf het ontwerp voor hun nieuwe website. Ze kozen nieuwe kleuren, lettertypes, visuals etc. die bij hun bedrijf passen. Het design zag er al prachtig uit, maar het technische aspect bleek iets uitdagender. Daarom schakelden ze de hulp in van de webdesigners van Lincelot.

Het Lincelot recept

Een website gebouwd volgens het ontwerp van Antilope De Bie

Print + digital = versterkend

Normaal gezien maken onze webdesigners zelf het ontwerp van een nieuwe website in wireframes en mockups. Dat had Antilope De Bie in dit geval zelf al voorzien. Onze webdesigner Raf kon dus meteen starten met het bouwen van de nieuwe website. Zo werden verschillende expertises met elkaar vermengd en versterkt. Antilope De Bie leverde een prachtig ontwerp aan waarin hun expertise met grafisch design duidelijk was te zien. Wij konden dan weer advies geven vanuit onze technische ervaring in webdesign. Zo kreeg de website steeds meer vorm, waarbij telkens gezocht werd naar het beste van twee werelden.

Van leeg kader naar prachtige website

Zodra Raf de nieuwe website gebouwd had, was ze klaar om in te vullen. Het team van Antilope De Bie leverde de teksten aan en koos voor mooie beelden die een meerwaarde in het ontwerp betekenden. Zo transformeerde het ‘lege kader’ van onze hand tot een prachtige website die perfect aansluit bij de boodschap en het beeld dat Antilope De Bie wil uitdragen.

Puntjes op de i

En toen was de website klaar? Wel, nog niet helemaal. Bij webdesign komen ook aspecten kijken zoals veiligheid en snelheid. Daarnaast werkten we een SEO-strategie uit door analyses te maken van de huidige website t.o.v. de concurrenten. Door slim in te zetten op keywords zorgden we ervoor dat de website van Antilope De Bie ook goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Like what you see?

Heb jij zelf een grafisch team dat barst van de creatieve ideeën voor je nieuwe website? Maar zoek je iemand die je kan ondersteunen op technisch vlak? Of ontbreekt het je aan creativiteit, maar ben je wel technisch aangelegd? Contacteer ons vandaag nog, dan helpen we je graag om je nieuwe website te realiseren.

Ontdek ook

Andere projecten