Projecten

Een online verhaal op sociale media voor Botanic Sanctuary Antwerp

Botanic sanctuary antwerp social media partner lincelot 8

Botanic Sanctuary Antwerp, vijfsterren beleving in het hart van Antwerpen

Botanic Sanctuary Antwerp is een begrip in Antwerpen, en als je nog nooit gehoord hebt van het 5*-Superior hotel is het DRINGEND tijd dat je eens een kijkje gaat nemen op hun sociale mediakanalen. Die worden namelijk al een jaar beheerd door yours truly, en daar zijn we best trots op.

De vraag van Botanic Sanctuary Antwerp

Een vaste sociale mediapartner

Verschillende verhaallijnen
Over een award winning 5*-Superior hotel met meer dan 150 luxe kamers, een uitgebreide spa, verschillende meeting rooms en conferentiezalen en heel wat events op de planning, valt wel wat te vertellen. Deze pijlers moesten allemaal aan bod komen op de socials van Botanic Sanctuary Antwerp.
Sfeervolle feed
Een mooie, sfeervolle feed, met beelden die passen bij de 5*-Superior beleving die het hotel te bieden heeft, dát is waar Botanic Sanctuary Antwerp naar op zoek was. En daarvoor waren ze bij Lincelot aan het juiste adres.

Het Lincelot recept

Een publicatiekalender met eigen beelden

Publicatiekalender met voldoende afwisseling

We houden steeds korte lijnen met het interne marketingteam van Botanic Sanctuary Antwerp om te bepalen wat er de komende weken aan bod moet komen. Dit gieten we in een uitgebreide publicatiekalender waarin we voldoende afwisseling voorzien tussen carrousels, video’s en stories zodat alle kanalen optimaal benut worden.

Eigen beelden voor een samenhangend geheel

Voor de posts gebruiken we foto’s van onze fotograaf Raf zodat de feed een mooi geheel vormt. Jens (onze videograaf) maakt dan weer sfeervolle video’s die een mooi beeld geven van de beleving bij Botanic Sanctuary Antwerp.

Knappe resultaten

Op een jaar tijd hebben we meer dan 675 posts en stories gedeeld op de accounts van Botanic Sanctuary Antwerp. Hun highlights worden regelmatig aangevuld en we maakten ook gidsen aan om posts te groeperen per onderwerp. We bereikten gemiddeld zo’n half miljoen mensen per maand met onze posts. En als kers op de taart: het aantal enthousiaste volgers en hun leuke reacties, blijft groeien!

Like what you see?

Wil jij je verhaal ook op een stijlvolle manier in beeld brengen? Neem gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder!

Ontdek ook

Andere projecten