Projecten

Een smaakvolle fotoshoot bij Atelier Hoeve Liekens in Mortsel

Hoeve Liekens, vakmanschap en passie voor kwaliteitsvol vlees

Bij Atelier Hoeve Liekens kan je terecht voor vers vlees, huisbereide gerechten, charcuterie, streekproducten en meer. Als je de charmante slagerij in Mortsel bezoekt dan zie je een gedreven en gelukkig team. Het is een plek waar passie en vakmanschap centraal staan. En dat mag mooi in beeld gebracht worden!  

De vraag van Hoeve Liekens

Een smaakvolle fotoshoot

Slagerijen hebben het tegenwoordig niet makkelijk. Er is al een tijdje een tekort aan opgeleide mensen, steeds meer mensen eten vegetarisch en supermarkten zorgen voor concurrentie. Daarom wilde Atelier Hoeve Liekens de slagerij positief in de kijker zetten.

Smaakvolle foto’s
Foto’s van vleesgerechten zijn niet altijd smaakvol, maar wanneer je ze vanuit de juiste hoek en met de juiste lichtinval neemt, kunnen het ware kunstwerkjes worden. Onze huisfotograaf Raf heeft prachtig werk geleverd.
Kort en krachtig
Slagerijen zijn drukke winkels. Er komen voortdurend klanten over de vloer. Die wilden we natuurlijk niet storen. Daarom nam Raf in 1 uur tijd meer dan 1.000 foto’s. Daar maakte hij een selectie van bijna 100 foto’s uit die hij vervolgens bewerkte.
Onzichtbaar
Raf maakt zich tijdens fotoshoots zoveel mogelijk onzichtbaar. Hij heeft geen grote lampen of assistenten nodig om een mooie fotoshoot te draaien. Hij zet ook nooit iets in scène: hij fotografeert wat er is, maar wel op zijn eigen, mooie manier.
Producten en personeel
De eigenheid van een bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken. Daarom nam Raf niet enkel foto’s van de producten in de toog, maar ook van de fantastische collega’s bij Hoeve Liekens. Zeg nu zelf, wie wil nu niet door hen geholpen worden?

Like what you see?

Wil jij ook graag nieuwe foto’s om je bedrijf, producten of diensten mooi in beeld te brengen? Neem dan zeker contact op. Onze fotograaf Raf komt graag bij jou langs. 

Ontdek ook

Andere projecten