Projecten

E-mails en blogs met tips voor meer balans voor Seeds of Silence

Seeds of Silence, bron van inspiratie en rust

Bij Seeds of Silence sta jij centraal. Hier kom je helemaal tot rust terwijl je geniet van de stilte, de natuur, de heerlijke maaltijden en inspirerende yogasessies. Eigenares Cindy heeft er haar persoonlijke levensmissie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen terug in balans te brengen in haar retreat center. Dat doet ze met yoga retreats in de Algarve of met inspirerende content op haar website voor mensen die de rust liever wat dichterbij zoeken.

De vraag van Seeds of Silence

Een inspirerende website

Bloggen, goed voor je vindbaarheid

Begin 2023 lanceerden we een nieuwe website voor Seeds of Silence. Daarin was ruimte voorzien voor een blogpagina. Zo kon Cindy haar nieuwe website regelmatig aanvullen met nieuwe content. Dat is niet alleen interessant voor websitebezoekers die op zoek zijn naar tips, maar ook voor de vindbaarheid van de website in Google.

E-mails om nog meer mensen te bereiken

Om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk mensen zou bereiken met haar inspiratie en tips, wou Cindy graag e-mails uitsturen. Zo kon ze de content op haar website delen met mensen die interesse hadden in haar aanbod. Bovendien was dit een extra mogelijkheid om haar yoga retreats in de kijker te zetten. 

Het Lincelot recept

Blogs en nieuwsbrieven om zoveel mogelijk mensen te inspireren

Herkenbare blogs

Cindy leverde de input voor nieuwe blogs aan vanuit haar expertise. Uit eigen ervaring weet ze namelijk als geen ander hoe we ons lichaam in balans kunnen houden. Met deze input gingen onze Copywriters aan de slag voor de teksten. Daarin gebruikten we herkenbare voorbeelden om de aandacht van de lezers te trekken. We drukten op hun pijnpunten en zorgden zo voor (h)erkenning. In sommige artikels gebruikten we ervaringen van Cindy zelf om te laten weten dat voor elk probleem een oplossing bestaat.

Formulier voor nieuwsbrieven

Omdat we merkten dat mensen interesse toonden in de content en het aanbod van Cindy, voegden we een formulier toe aan de website. Daar konden mensen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Seeds of Silence om op de hoogte te blijven van de laatste updates en retreats. Al snel kwamen de eerste abonnees binnen, dus gingen wij aan de slag met het ontwerp van de nieuwsbrief in MailChimp. We maakten een ontwerp dat helemaal bij Seeds of Silence past.

Maandelijkse nieuwsbrief

Toen het ontwerp klaar was, werd het tijd om de nieuwsbrieven uit te sturen. We zorgden er altijd voor dat we meerwaarde boden aan de lezers. Door de blogs als centraal onderwerp te gebruiken, leerden ze iets nieuws bij. We vulden de mail aan met extra’s zoals een gratis recept van de chef bij Seeds of Silence en we brachten lezers maandelijks op de hoogte van de aankomende retreats.

Like what you see?

Wil jij je website ook graag regelmatig aanvullen met nieuwe content? Denk je eraan om een nieuwsbrief uit te sturen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze Content Marketeers gaan graag voor jou aan de slag.

Ontdek ook

Andere projecten