Hoe 1 video in 2 weken tijd tot 3 nieuwe klanten, 5 opdrachten en 1 nieuwe partner leidde

Samengevat​

In mei 2021 maakten we een bedrijfsvideo voor ExSeCo, het Executive Search & Talent Acquisition bureau voor de transport- en logistieke sector. In minder dan 2 weken kreeg de video meer dan 300 likes en 100 reacties op Facebook en meer dan 10.000 views op LinkedIn. Gevolg? 1 nieuwe business partner, 3 nieuwe klanten en 5 nieuwe opdrachten… and counting!

Hoe 1 video in 2 weken tijd tot 3 nieuwe klanten, 5 opdrachten en 1 nieuwe partner leidde

Samengevat

In mei 2021 maakten we een bedrijfsvideo voor ExSeCo, het Executive Search & Talent Acquisition bureau voor de transport- en logistieke sector. In minder dan 2 weken kreeg de video meer dan 300 likes en 100 reacties op Facebook en meer dan 10.000 views op LinkedIn. Gevolg? 1 nieuwe business partner, 3 nieuwe klanten en 5 nieuwe opdrachten… and still counting!

Quickfacts

1 video van anderhalve minuut
300+ Facebook likes en 100+ reacties
200+ LinkedIn likes en 10.000+ views
1 nieuwe business partner
3 nieuwe klanten
5 nieuwe opdrachten

Philippe Fierens is gepokt en gemazeld in de transport- en logistieke sector. Hij is in 26 jaar opgegroeid van jonge koerier tot raad van bestuur, en hij gebruikt zijn kennis van de sector en zijn passie voor mensen nu om transport- en logistieke bedrijven en topmanagers bij elkaar te brengen.

In mei 2021 maakten we onderstaande video om de dienstverlening en de joie de vivre van Philippe in beeld te brengen. We wilden brand awareness creëren voor ExSeCo, om zo nieuwe klanten en opdrachten aan te trekken.

Voor Philippe zijn een menselijke, persoonlijke en diplomatische aanpak cruciaal. Klasse en professionaliteit ook. Hij werd ooit ‘the gentlemen recruiter’ genoemd, en dat is precies wat we met de tragere beelden en muziek in deze video hebben uitgebeeld.

De resultaten van onze video zijn fenomenaal. Op Facebook kregen we meer dan 300 likes en meer dan 100 positieve reacties, op LinkedIn zijn we de 10.000 views gepasseerd én de video heeft nu al tot nieuwe business geleid. Fantastisch werk! De mensen van Lincelot weten écht waar ze mee bezig zijn. Van harte aanbevolen!

Philippe Fierens, CEO ExSeCo

Maak een afspraak