Projecten

Maandelijkse foto- en videoshoot die Botanic Sanctuary Antwerp in beeld brengt

Foto van cocktailmaster van Henry's bar uit de fotoshoot voor Botanic Sanctuary Antwerp door Lincelot Edegem

Botanic Sanctuary Antwerp, niet zomaar een hotel maar een unieke beleving in Antwerpen

Botanic Sanctuary Antwerp is niet zomaar een hotel in het hartje van Antwerpen. Het is een plek waar beleving centraal staat. Om écht de sfeer van dit 5*-Superior hotel te proeven, moet je er eigenlijk langsgaan. Dat is wat onze fotograaf Raf en videograaf Jens elke maand doen om jou een blik achter de schermen te geven.

De vraag van Botanic Sanctuary Antwerp

Vijfsterren beelden van een vijfsterren hotelbeleving

Een vaste sociale mediapartner
Botanic Sanctuary Antwerp was in de eerste plaats vooral op zoek naar een vaste sociale media partner. Ze vroegen onze Social Media managers om hun online verhaal te vertellen, met beelden die passen bij hun vijfsterrenbeleving.
Verschillende verhaallijnen
Daarom spraken we met Botanic Sanctuary af om elke maand een shoot te plannen. We schoten al talloze beelden van de prachtige lobby, Henry’s Bar, het sfeervolle Restaurant 1238, de unieke spa, de stijlvolle suites en eventruimtes, de rustgevende tuinen en de ontelbare historische details in dit unieke hotel.

Het Lincelot recept

Botanic Sanctuary Antwerp in beeld

Maandelijkse foto- en videoshoot

Bijna elke maand trekken onze fotograaf Raf en videograaf Jens met hun camera’s in de aanslag naar Botanic Sanctuary Antwerp. Achter hun lens brengen ze het hotel, de spa, de restaurants en heel wat andere zaken in beeld zonder de gasten te storen. Je merkt bijna niet dat ze er zijn.

Foto’s met een eigen filter

Daarna gaat Raf aan de slag met het bewerken van de foto’s. Raf heeft voor Botanic Sanctuary Antwerp een eigen filter ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de beelden samen een mooi geheel vormen. In een jaar tijd deden we zo’n 15 fotoshoots. Met als resultaat meer dan 2.000 foto’s, die gebruikt worden op sociale media, in het magazine, op de website, voor advertenties en voor verschillende andere communicatiekanalen.

Video’s die tot de verbeelding spreken

Tijdens de opnames, gaat videograaf Jens op zoek naar de verborgen verhalen in het hotel. Daar maakt hij verschillende shots van om ze dan tot stijlvolle video’s te monteren. Voor Botanic Sanctuary Antwerp kozen we bewust voor een trage montage die heel goed de sfeer en klasse van het hotel weergeeft. Jens deed al 16 videoshoots waarin hij meer dan 90 video’s maakte, vooral voor sociale media.

Like what you see?

Wil jij je bedrijf, medewerkers of je aanbod op een mooie manier in beeld brengen? Neem dan contact met ons op. Met camera’s in de aanslag komt ons team graag bij jou langs.

Ontdek ook

Andere projecten