Projecten

Deweco: Een website voor wie een topkwaliteit gietvloer zoekt

Deweco, specialist in gietvloeren

Enkele jaren geleden bouwden we al eens een nieuwe website voor Deweco. De specialist in gietvloeren wilde toen vooral beter vindbaar worden in Google. Intussen heeft Deweco het aanbod uitgebreid. Naast gietvloeren voor de B2B-sector, bieden ze nu ook gietvloeren aan voor particulieren. Tijd dus voor een update van de website!

De vraag van Deweco

1 consistente boodschap
met 2 verhaallijnen

Een website die past bij de Instagram pagina
Op de Instagrampagina van Deweco staan mooie foto’s en teksten gericht naar particulieren. Echter als volgers doorklikten, kwamen ze terecht op de vorige website, die focuste op bedrijven. Ze kregen daar dus een ander verhaal te zien dan op Instagram.
Bedrijven en particulieren
Om ervoor te zorgen dat deze potentiële klanten niet afhaakten, moest de huidige website (of beter de inhoud ervan) aangevuld worden met een nieuw aanbod voor particulieren. Op die manier communiceert Deweco 1 consistente boodschap met 2 verhaallijnen.

Het Lincelot recept

Een mooie nieuwe website voor bedrijven én particulieren

Opsplitsing vanaf de homepage

De vraag van Deweco was duidelijk en de oplossing ook. We kozen op de homepage voor een speciale header. Zo is de opsplitsing tussen bedrijven en particulieren meteen duidelijk voor de websitebezoeker. Ook in het menu van de website kozen we voor de verdeling tussen B2B en B2C.

Van praktisch naar estetisch

Waar bedrijven een gietvloer nodig hebben vanuit praktisch oogpunt (denk aan veiligheid of properheid), speelt bij particulieren vooral het esthetische aspect een belangrijke rol. Bij de make-over van de website werd hiermee rekening gehouden door de stijlvolle foto’s van Deweco mooi te laten aansluiten bij het design van de nieuwe website.

Andere extra’s

Naast de uitgebreide productpagina’s voor particulieren, voegden we ook andere extra’s toe aan de nieuwe website van Deweco. Zo maakten we een projectenpagina met realisaties bij zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast schreven we FAQ’s uit én gaven we de showroom een eigen plekje op de website. Klanten kunnen nu eenvoudig een afspraak inplannen via Calendly om een kijkje te nemen in de showroom. Of ze nu een nieuwe vloer nodig hebben voor hun woning of hun bedrijf.

Like what you see?

Is jouw aanbod de laatste jaren ook uitgebreid? Maar is je website nog niet aangepast?
Neem dan contact met ons op voor een website op maat van jouw bedrijf.

Ontdek ook

Andere projecten