Word jij onze nieuwe marketing hero?

Marketing
Bootcamp

Leer in 1 dag de basis van
online marketing

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt al lang niet naar je website gekeken.
 • Je wil een (betere) website, maar je weet niet waar te beginnen.
 • Je moet iets met sociale media, maar je weet niet wat.
 • Je post soms iets online, maar het haalt niet veel uit.
 • Je hebt te weinig klanten… en je begint lichtjes te panikeren.

Je bent niet alleen!

En er is een oplossing: Onze Marketing Bootcamp! 

 

 

Marketing Bootcamp

Online marketing in 1 dag

Herken jij het volgende?

 • Je hebt al lang niet naar je website gekeken.
 • Je wil een (betere) website, maar je weet niet waar te beginnen.
 • Je moet iets met sociale media, maar je weet niet wat.
 • Je post soms iets online, maar het haalt niet veel uit.
 • Je hebt te weinig klanten… en je begint lichtjes te panikeren.

Je bent niet alleen!

En er is een oplossing: Onze Marketing Bootcamp!

Marketing Bootcamp

Voor iedereen die slim en efficiënt rendement wil halen.

Dinsdag 23 mei 2023

 Lincelot HQ, Edegem

Online marketing in 1 dag

In onze Marketing Bootcamp bespreken we de belangrijkste onderdelen van online marketing, en vertellen we je hoe je deze onderdelen optimaal kunt laten samenwerken.

Wie zijn je ideale klanten, wat hebben ze nodig, en hoe kun jij hen helpen? Wat zijn jouw sterktes en waarom zouden klanten voor jou moeten kiezen?

In deze module helpen we je om de doelen, doelgroepen, bouwstenen en prioriteiten voor je marketing te bepalen. Dit is cruciaal voor je succes!

De keuzes die je hier maakt geven structuur aan je marketing. Het zorgt ervoor dat al je inspanningen de juiste doelen dienen en perfect meetbaar zijn.

Klanten of sollicitanten aantrekken, overtuigen en aan je binden gaat makkelijker met een goed verhaal. Wat is jouw verhaal, en hoe vertel je dit aan je doelgroep?

In deze module leer je hoe je je verhaal kunt vertellen met behulp van inspirerende teksten, foto’s en video’s. We geven je tips en inspiratie om slim en efficiënt te werken.

Na deze module ken je de basis van storytelling en content marketing, en weet je hoe je een goede publicatiekalender opstelt. Geloof ons… Dit is goud waard!

Je website is de kern van je online marketing; het enige stukje ‘internet’ dat echt van jou is. Elke investering in je website is dus een investering in je toekomst.

In deze module krijg je inzichten en tips om de structuur, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, snelheid, inhoud en conversies van je website te optimaliseren.

Na deze module weet je hoe je je website kunt optimaliseren, hoe je meer en vooral ook de juiste bezoekers aantrekt, en hoe je hen overtuigt om actie te ondernemen.

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is de kunst om je website op de eerste plaats van Google te krijgen, zonder advertenties te betalen.

In deze module leer je hoe je de teksten, foto’s, video’s, structuur en snelheid van je website kunt optimaliseren voor Google.

Je leert ook hoe je door middel van inkomende en uitgaande links (van en naar pagina’s op je eigen en andere websites) je plaats in Google verbetert.

Sociale media zijn interessante kanalen om je boodschap te verspreiden en met bestaande en nieuwe klanten in dialoog te gaan. 

In deze module krijg je tips om LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube en TikTok efficiënt voor je marketing in te zetten.

Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden, wat je wel en vooral niet moet doen, en hoe je advertenties kunt gebruiken om nog meer mensen te bereiken. 

Op de eerste plaats in Google komen en meer volgers en interactie op sociale media aantrekken gebeurt niet op 1 dag. Daar heb je vaak maanden voor nodig.

Wil je snel tastbare resultaten? Dan kunnen advertenties op Google (Google Adwords) of sociale media je zeker helpen.

Met Google Adwords kom je bovenaan de pagina wanneer mensen via Google naar een dienst of product zoeken.

Met sociale media advertenties kun je je naamsbekendheid vergroten, lead funnels starten, producten en diensten voorstellen en verkopen, en websitebezoekers aantrekken en opvolgen wanneer ze van je website komen.

Marketing is pas interessant als je de resultaten meet, analyseert en gebruikt om je rendement verder te vergroten.

In deze module leren we je de basis van Google Analytics. Hoe analyseer je de resultaten van je website, en hoe kun je ze verbeteren?

Dit is een stoomcursus: je krijgt in 1 dag bijzonder veel inzichten, tips en inspiratie om je marketing in te richten en te optimaliseren. 

Voor de Marketing Bootcamp bezorgen we je een aantal vragen over jou en je bedrijf om je optimaal voor te bereiden op de cursus.

Na de Marketing Bootcamp ken je de belangrijkste onderdelen van online marketing, en hoe ze samenwerken. Je zit ook vol inspiratie en tips om met je eigen marketing aan de slag te gaan.

4.5/5

Praktische informatie

4.5/5

Waarom de Marketing Bootcamp?

Waarom Lincelot?

4.7/5

Dit zeggen onze klanten:

Veelgestelde vragen

Omdat je in extreem weinig tijd (1 dag) de oh zo cruciale basis van online marketing leert. 

Deze basis is onmisbaar om je bedrijf gericht vooruit te helpen en geen tijd en budget verloren te laten gaan. Een slimme investering als je sterker uit deze economisch moeilijke tijden wil komen!

Wij houden van marketing, en we houden ervan om mensen te helpen. Zeker als het ambitieuze ondernemers en marketeers zijn!

Verder hebben wij veel ervaring met lesgeven en het begeleiden van klanten. Christophe heeft als gastdocent zelfs nog 3 jaar Marketing gegeven aan de AP Hogeschool in Antwerpen.

Tot slot kunnen we met veel trots zeggen dat we de afgelopen 5 jaar meer dan 200 opleidingen hebben verzorgd en dat die gemiddeld met 4,7/5 sterren worden beoordeeld.

Een paar dagen voor de Marketing Bootcamp ontvang je een e-mail met verschillende vragen over jezelf en je business. Neem rustig de tijd om over deze vragen na te denken.

Je antwoorden zullen je tijdens de Bootcamp helpen om alle leerstof, inzichten en tips meteen in de context van je eigen bedrijf te zien. Dat helpt om er daarna sneller mee aan de slag te gaan.

Je krijgt van ons:

 • een e-mail met vragen om je voor te bereiden
 • een training van 1 dag vol inzichten, tips en inspiratie
 • duidelijke antwoorden op al je inhoudelijke vragen
 • een heerlijke broodjeslunch
 • koffie, thee en gezelligheid

Dat kan zeker! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

Sterker nog: een tweede persoon betaalt slechts de helft van de prijs, en hij/zij hoeft niet uit jouw bedrijf te komen. Je mag dus gerust een collega-ondernemer, broer, zus, vriend(in) of een andere kennis meenemen!

Het kantoor van Lincelot in Edegem is vlot bereikbaar:

 • Lekker gezond: te voet, met de fiets of met de step.
 • Met de trein: 20 minuten wandelen van station Hove.
 • Met de bus: Lijn 32 stopt op 200 meter van onze deur.
 • Met de auto: 5 minuten van de E17 (Kontich) + gratis parkeren.

Aha… We organiseren onze Marketing Bootcamp verschillende keren per jaar, afhankelijk van de interesse.

Kun je niet op de voorgestelde datum? Zet je op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer er nieuwe datums beschikbaar komen. Zo kun je je als eerste inschrijven.

Wil je deelnemen?

Hieronder kun je je meteen inschrijven voor onze opleiding(en).

Tip: Je kunt een tweede deelnemer inschrijven aan halve prijs.