Online adverteren

Wil je online adverteren om je zichtbaarheid, vindbaarheid, merkbekendheid en bereik te vergroten? Je producten snel en efficiënt te promoten? Nieuwe klanten, partners of medewerkers aan te trekken? Lincelot helpt je graag met advertenties op Google, Facebook, Instagram en LinkedIn.

De voordelen van online adverteren

Beter zichtbaar

Meer bekendheid

Meer bezoekers

Doelgericht

Kostenefficënt

Goed meetbaar

Online adverteren

Google AdWords is een vorm van online adverteren waarbij je je website, producten en diensten promoot via betaalde advertenties in de zoekresultaten van Google. Met Google AdWords kun je snel en gericht je zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten, lokaal of nationaal, geïnteresseerde mensen naar je website halen en conversies op je website realiseren.

Wil je online adverteren via Google AdWords? Wij richten succesvolle Google AdWords advertentiecampagnes in om jouw bedrijf, producten en diensten doelgericht te promoten:

 • Samen met jou definiëren wij je advertentiedoelen, doelpubliek en KPI’s.
 • Wij richten effectieve Google AdWords advertentiecampagnes in afgestemd op je doelen, budget, wensen en behoeften.
 • Indien nodig richten wij specifieke landingspagina’s in voor je advertentiecampagnes: dit leidt tot betere resultaten en lagere advertentiekosten.
 • Wij volgen je Google advertenties op, optimaliseren waar nodig en rapporteren alle resultaten helder en overzichtelijk.

Wil je eerder zelf aan de slag met Google AdWords? In dat geval bieden wij ook Google AdWords trainingen op maat aan voor jou, je collega’s en/of je medewerkers.

Facebook advertenties zijn betaalde berichten van bedrijven die in en naast de tijdlijn van Facebook gebruikers worden getoond. Facebook is een ideaal advertentieplatform als je snel, doelgericht en relatief goedkoop zichtbaarheid, naamsbekendheid en social proof rond je bedrijf, producten en diensten wilt creëren.

Wil je je online succes vergroten via Facebook advertising? Wij richten succesvolle Facebook advertentiecampagnes in om jouw bedrijf, producten en diensten doelgericht te promoten:

 • Samen met jou definiëren wij je advertentiedoelen, doelpubliek en KPI’s.
 • Wij richten effectieve Facebook advertenties in afgestemd op je doelen, wensen en behoeften.
 • Wij volgen je Facebook advertenties op, optimaliseren waar nodig en rapporteren alle resultaten helder en overzichtelijk.

Wil je eerder zelf aan de slag met Facebook advertenties? Geen probleem. Wij bieden ook Facebook trainingen aan voor jou, je collega’s en/of je medewerkers.

LinkedIn advertenties zijn betaalde berichten van bedrijven die in de tijdlijn van LinkedIn gebruikers worden getoond. LinkedIn is een ideaal advertentieplatform als je vacatures wilt promoten, doelgericht en relatief goedkoop zichtbaarheid, naamsbekendheid en autoriteit rond je bedrijf, producten en diensten wilt creëren.

Wil je je online succes vergroten via LinkedIn advertising? Wij richten succesvolle LinkedIn advertentiecampagnes in om jouw bedrijf, producten en diensten doelgericht te promoten:

 • Samen met jou definiëren wij je advertentiedoelen, doelpubliek en KPI’s.
 • Wij richten effectieve LinkedIn advertenties in afgestemd op je doelen, wensen en behoeften.
 • Wij volgen je LinkedIn advertenties op, optimaliseren waar nodig en rapporteren alle resultaten helder en overzichtelijk.

Wil je eerder zelf aan de slag met LinkedIn advertenties? Geen probleem. Wij bieden ook LinkedIn trainingen aan voor jou, je collega’s en/of je medewerkers.

Instagram advertenties zijn betaalde berichten van bedrijven die in de tijdslijn en Instagram Stories van Instagram gebruikers getoond worden. Instagram is een ideaal advertentieplatform als je snel, doelgericht en relatief goedkoop zichtbaarheid, naamsbekendheid en social proof rond je bedrijf, producten en diensten wilt creëren.

Wil je je online succes vergroten via Instagram advertising? Wij richten succesvolle Instagram advertentiecampagnes in om jouw bedrijf, producten en diensten doelgericht te promoten:

 • Samen met jou definiëren wij je advertentiedoelen, doelpubliek en KPI’s.
 • Wij richten effectieve Instagram advertenties in afgestemd op je doelen, wensen en behoeften.
 • Wij volgen je Instagram advertenties op, optimaliseren waar nodig en rapporteren alle resultaten helder en overzichtelijk.

Wil je eerder zelf aan de slag met Instagram advertenties? Geen probleem. Wij bieden ook Instagram trainingen aan voor jou, je collega’s en/of je medewerkers.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op om je vraag te bespreken.

Lincelot is een gecertificeerde dienstverlener voor de kmo-portefeuille

De opleidingen en het advies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je tot 40% van de kost van de opleiding of het advies recupereren. Meer informatie over de KMO-portefeuille en subsidies vind je hier.