Online adverteren

Wilt u online adverteren om uw zichtbaarheid, vindbaarheid, merkbekendheid en bereik te vergroten? Uw producten snel en efficiënt te promoten? Nieuwe klanten, partners of medewerkers aan te trekken? Lincelot helpt u graag met advertenties op Google, Facebook, Instagram en LinkedIn.

De voordelen van online adverteren

Beter zichtbaar

Meer bekendheid

Meer bezoekers

Doelgericht

Kostenefficënt

Goed meetbaar

Online adverteren

Google AdWords is een vorm van online adverteren waarbij u uw website, producten en diensten promoot via betaalde advertenties in de zoekresultaten van Google. Met Google AdWords kunt u snel en gericht uw zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten, lokaal of nationaal, geïnteresseerde mensen naar uw website halen en conversies op uw website realiseren.

Wilt u online adverteren via Google AdWords? Wij richten succesvolle Google AdWords advertentiecampagnes in om uw bedrijf, producten en diensten doelgericht te promoten:

 • Samen met u definiëren wij uw advertentiedoelen, doelpubliek en KPI’s.
 • Wij richten effectieve Google AdWords advertentiecampagnes in afgestemd op uw doelen, budget, wensen en behoeften.
 • Indien nodig richten wij specifieke landingspagina’s in voor uw advertentiecampagnes: dit leidt tot betere resultaten en lagere advertentiekosten.
 • Wij volgen uw Google advertenties op, optimaliseren waar nodig en rapporteren alle resultaten helder en overzichtelijk.

Wilt u eerder zelf aan de slag met Google AdWords? In dat geval bieden wij ook Google AdWords trainingen op maat aan voor u, uw collega’s en/of uw medewerkers.

Facebook advertenties zijn betaalde berichten van bedrijven die in en naast de tijdlijn van Facebook gebruikers worden getoond. Facebook is een ideaal advertentieplatform als u snel, doelgericht en relatief goedkoop zichtbaarheid, naamsbekendheid en social proof rond uw bedrijf, producten en diensten wilt creëren.

Wilt u uw online succes vergroten via Facebook advertising? Wij richten succesvolle Facebook advertentiecampagnes in om uw bedrijf, producten en diensten doelgericht te promoten:

 • Samen met u definiëren wij uw advertentiedoelen, doelpubliek en KPI’s.
 • Wij richten effectieve Facebook advertenties in afgestemd op uw doelen, wensen en behoeften.
 • Wij volgen uw Facebook advertenties op, optimaliseren waar nodig en rapporteren alle resultaten helder en overzichtelijk.

Wilt u eerder zelf aan de slag met Facebook advertenties? Geen probleem. Wij bieden ook Facebook trainingen aan voor u, uw collega’s en/of uw medewerkers.

LinkedIn advertenties zijn betaalde berichten van bedrijven die in de tijdlijn van LinkedIn gebruikers worden getoond. LinkedIn is een ideaal advertentieplatform als u vacatures wilt promoten, doelgericht en relatief goedkoop zichtbaarheid, naamsbekendheid en autoriteit rond uw bedrijf, producten en diensten wilt creëren.

Wilt u uw online succes vergroten via LinkedIn advertising? Wij richten succesvolle LinkedIn advertentiecampagnes in om uw bedrijf, producten en diensten doelgericht te promoten:

 • Samen met u definiëren wij uw advertentiedoelen, doelpubliek en KPI’s.
 • Wij richten effectieve LinkedIn advertenties in afgestemd op uw doelen, wensen en behoeften.
 • Wij volgen uw LinkedIn advertenties op, optimaliseren waar nodig en rapporteren alle resultaten helder en overzichtelijk.

Wilt u eerder zelf aan de slag met LinkedIn advertenties? Geen probleem. Wij bieden ook LinkedIn trainingen aan voor u, uw collega’s en/of uw medewerkers.

Instagram advertenties zijn betaalde berichten van bedrijven die in de tijdslijn en Instagram Stories van Instagram gebruikers getoond worden

Wilt u uw online succes vergroten via Instagram advertising? Wij richten succesvolle Instagram advertentiecampagnes in om uw bedrijf, producten en diensten doelgericht te promoten:

 • Samen met u definiëren wij uw advertentiedoelen, doelpubliek en KPI’s.
 • Wij richten effectieve Instagram advertenties in afgestemd op uw doelen, wensen en behoeften.
 • Wij volgen uw Instagram advertenties op, optimaliseren waar nodig en rapporteren alle resultaten helder en overzichtelijk.

Wilt u eerder zelf aan de slag met Instagram advertenties? Geen probleem. Wij bieden ook Instagram trainingen aan voor u, uw collega’s en/of uw medewerkers.

Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met u op om uw vraag te bespreken.

Lincelot is een gecertificeerde dienstverlener voor de kmo-portefeuille

De opleidingen en het advies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf kunt u tot 40% van de kost van de opleiding of het advies recupereren. Meer informatie over de KMO-portefeuille en subsidies vindt u hier.