Projecten

Marketing met een vijs los voor Godevaart Gereedschappen 

Timmeren aan een stevige marketingstrategie

Godevaart Gereedschappen schakelde ons al een paar keer in voor hun marketing, maar hun strategie miste consistentie en structuur. Tot Annick de keuze maakte voor ons Marketing-as-a-service abonnement, op aanraden van één van onze andere klanten, Karl van Consultrix! Uiteraard gingen wij heel graag aan de slag voor het sympathieke team van deze gereedschapswinkel uit Brasschaat.

De vraag van Godevaart Gereedschappen

Gestructureerde marketing

Maandelijkse marketingondersteuning
Godevaart Gereedschappen biedt kwaliteitsmateriaal aan, en geeft hun klanten altijd top advies. Annick merkte dat de vakman haar winkel vlot vindt, maar de hobbyklusser nog wegblijft. Daarom wilde ze meer inzetten op marketing om zo haar naamsbekendheid te vergroten.
Losse projecten
In de voorbije jaren realiseerden we al enkele mooie projecten voor Godevaart Gereedschappen. Een uitgesproken website, een stoere vacaturevideo, toffe nieuwsbrieven, zwart-wit fotoshoots… Een goed begin, maar om nog meer resultaat te bereiken was een gestructureerde aanpak nodig.

Het Lincelot recept

Marketing-as-a-Service abonnement om top-of-mind te blijven

Social posts

We gingen eerst en vooral aan de slag met de sociale media van Godevaart Gereedschappen. Annick postte af en toe iets op Facebook en Instagram, maar er zat geen regelmaat in. Uit ervaring weten we dat je met consistent posten, meer bereikt. Daarom maakten we een contentkalender met 2 posts per week over producten, acties en leuke weetjes. Daarbij was het belangrijk om de juiste tone-of-voice te gebruiken; er mocht al eens een vijs loszitten en gelachen worden. Ken je doelpubliek!

Nieuwsbrief

Bij acties of aankondigingen stuurden we al langer mailings uit, maar nu pakten we ook dit structureel aan met een maandelijkse nieuwsbrief. Het werd een groot succes, want de producten van de maand kunnen telkens op tientallen klikken rekenen.

Projecten

Ook denken we nu mee over andere marketingacties en kunnen we het Godevaartverhaal overal doortrekken. We ondersteunden Annick bijvoorbeeld bij het Tooltruck Festival en de paasactie. We hielpen haar bij het finetunen van het concept en werkten de nodige social posts, mailings en meer uit. Daarnaast ontwierpen we al een flyer voor cold outreach, zijn we bezig met enkele leuke video’s en staan er nog veel andere toffe projecten op de planning. Met onze hulp maakt Godevaart Gereedschappen zijn marketing bigger, better en stronger!

Like what you see?  

Wil jij ook top-of-mind blijven bij (potentiële) klanten? Ben je ‘losse flodders’ beu en wil je meer kracht en regelmaat achter je marketing zetten? Contacteer ons! Onze Content Marketeers gaan graag voor jou aan de slag.

Ontdek ook

Andere projecten