Snelle websites, mailinglijst tools en andere marketingtips

Elke maandag en vrijdag delen we 5 handige blog posts met marketingtips (Marketing’s Finest) van over de hele wereld die je kunnen helpen om jezelf en je bedrijf beter op de kaart te zetten. Vandaag delen we graag de volgende blog posts:

9 tips voor een snellere WordPress website

Wil je dat jouw website goed scoort in Google? Zorg dan dat je website snel is! De snelheid van je website is één van de vele factoren die Google gebruikt om haar zoekresultaten te rangschikken. In dit artikel van Emerce lees je 9 tips om je WordPress website sneller te maken. Alle websites van Lincelot volgen deze tips. Hoe scoort jouw website?

The Anatomy of a Landing Page [Infographic]

Wil je meer succes met je advertenties? Zorg dan niet alleen voor een goede advertentie maar ook voor een goede landingspagina. Wij schreven eerder al over landingspagina’s maar deze infographic van Smart Bug Media illustreert hoe een goede landingspagina eruit ziet.

33 Must-Read Marketing Blogs to Follow

Wil je meer marketinginspiratie? Volg dan (een aantal) van deze 33 marketing blogs. Een aantal van onze favorieten zijn: HubSpot, CopyBlogger, Content Marketing Institute en Social Media Examiner. Een aantal topblogs die we in dit lijstje missen: ProBlogger en de Smart Passive Income Blog.

5 Tried-and-True Tools for Growing Your Email List

Wil je meer mensen op je e-maillijst? Uiteraard! Want je e-maillijst is één van de belangrijkste instrumenten in je online marketing toolbox. Een goede e-maillijst is het fundament van een goed klantenbestand. In dit artikel van HubSpot vind je een aantal handige tools om je e-maillijst uit te breiden. Hint: Wij gebruiken optinmonster en we zijn er erg tevreden over!

7 Common SEO Mistakes You Need to Fix Now

Wil je beter scoren in Google? Zorg er dan voor dat je Google zo weinig mogelijk tegen de schenen schopt. In dit artikel van Convince and Convert lees je een aantal tips om veelvoorkomende SEO (zoekmachineoptimalisatie) fouten te voorkomen. Al onze websites voldoen aan deze tips. 

Marketingplan op maat van je bedrijf?

Wil je een strategisch marketingplan vol waardevolle informatie, praktisch advies en actiepunten voor je bedrijf? Contacteer ons dan nu voor een marketingplan op maat van je bedrijf! 

Andere mensen lazen ook

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?

Wil je meer en betere leads en sollicitanten?

Reserveer 30 minuten van onze tijd. On the house!

Tot snel. We kijken ernaar uit!

Freya, Boris, Simon, Raf, Margo, Eline, Sophia, Sam en Christophe